Beskrivelse

Nydelig rekkehus med en fantastisk takterrasse ligger første linje stranden i en veldig sjarmerende område av Estepona.
Denne nydelige rekkehus ligger rett på stranden i et område som tidligere var en fiskerlandsby. Området har beholdt sin typisk andalusisk sjarm med blomstrende smug og gangveier.
The Townhouse har to flotte soverom, to pent flislagt bad, et fullt utstyrt kjøkken og en sjarmerende stue med spisestue. Stuen har en koselig peis. Herfra er det direkte utgang til en veldig fin terrasse med spiseplass for flotte middager utendørs. Ute på terrassen er det også en bod.
Oppe er det fantastisk takterrasse med nydelig utsikt i en sørvestlig retning mot den herlige Middelhavet, hagen og frodig område.
Rekkehus tilbyr fasiliteter som en peis, doble vinduer, privat parkering, lagring og sikkerhet døren.
Hele eiendommen er i perfekt stand og gjennomsyret med sjarmerende andalusisk karakter, både når det gjelder interiør og eksteriør design, byggestil og fargevalget.
Stranden ligger en kort spasertur på bare ett minutt og hele bolig knitre av grøntområder.
Alle fasiliteter som butikker, restauranter, kafeer og golfbaner ligger i umiddelbar nærhet og til Estepona sentrum, tar det bare 5 minutter med bil. Marbella og Puerto Banus, tar det ca. 5-10 minutter til flyplassen i Malaga tar det ca 50 minutter.

Detaljer

TypeFOR SALE
Antall rom3
Antall bad2
StatusGOOD CONDITION
Kvadratmeter77
Kvadratmeter (total)120
Antall etasjer2
Etasje0

Andre egenskaper

  • Terrasse
  • Hage
  • Barbeque
  • Møblert

Kontakt selgeren