Beskrivelse

I den høyt elskede nabolaget La Rosaleda i nord for Torrevieja ligger det flotte området Balcon De La Rosaleda. Det er en meget velholdt og trivelig område med mange skandinaver, briter og spanjoler. Det er store fellesarealer, og det er også to felles svømmebasseng.

Nå har vi i dette området er et veldig fint og godt vedlikeholdt rekkehus. Vi kommer til huset via en veldig fin, lun og usjenert hage, der det er grill, spiseplass og god plass for soling.

Vi går inn i stuen med en fin åpen kjøkkenløsning, her i første etasje finnes det også et soverom og et toalett. Vi går ned (!) igjen og finne det en integrert garasje, som selvfølgelig kan bruke som det, men som også kan være bod, TV-rom, etc.

Vi går opp igjen og tar trappene til første etasje hvor vi har to store soverom, et bad og en balkong. Vi går videre opp og finne der en takterrasse med bod og vaskerom.

Huset er veldig, veldig hyggelig og velstelt, og det selges komplett med alle møbler og utstyr for bare 121.000 EURO.

Vennligst kontakt meg og jeg vil sende flere bilder og fortelle deg mer!

Vi vil gjerne vise deg dette flotte huset. Gjør gjerne en avtale før du kommer hit, slik at vi kan gjøre en best mulig jobb for deg. Selvfølgelig vil vi veilede deg gjennom kjøpsprosessen med vår skandinavisk-talende advokat.


Detaljer

TypeFOR SALE
Antall rom4
Antall bad2
StatusNEW CONSTRUCTION
Kvadratmeter0
Kvadratmeter (total)0
Antall etasjer3
Etasje0

Andre egenskaper

  • Terrasse
  • Parkering
  • Svømmebasseng
  • Hage
  • Barbeque
  • Møblert