Beskrivelse

Her har vi et rekkehus av modellen Buhardilla i Verdemar, Villamartin. Denne modellen har i første etasje en stor stue med peis, kjøkken, vaskerom, to store soverom og et bad. Ved trappen fra stuen kommer vi til et veldig stort tredje soverom med eget bad og utgang til stor terrasse med nydelig utsikt over Villamartin golfbane. Huset har også fordelen av en fin innglasset inngangsterrasse med utsikt mot golfbanen. I tillegg er det en stor hage med utgang fra ett av soverommene, som i dette tilfellet er fullstendig tildekket for praktisk møblering i solen.

Prisforlangende for huset har vært € 112,000, men er nå REDUSERT til € 95,000. Et skikkelig kupp!

Selvfølgelig vil vi veilede deg gjennom kjøpsprosessen med vår svensk-talende advokat!

Vennligst gi beskjed og jeg vil sende flere bilder og selvfølgelig vil jeg gjerne vise deg dette huset og kanskje noen flere alternativer. Gjør gjerne en avtale før du kommer hit, slik at vi kan gjøre en god jobb for deg.

Her i vår butikk vil du finne et utvalg av eiendommene vi har til salgs. Vennligst besøk www.casasncastles.com hvor du vil finne mye mer info, og mer enn 400 andre forskjellige boliger på Costa Blanca, linken finnes litt lenger ned.

Ring oss gjerne på 0034 693757458 (Mobil), 0034 865 688 535 (kontor) eller vår svenske telefon 0851160912 (kontor) så forteller jeg mer!

Selvfølgelig, er du velkommen til å besøke oss i butikken på Calle Ramon Gallud 71 i Torrevieja!

Velkommen!

Lars
Casas & Castles

Detaljer

TypeFOR RENT
Antall rom4
Antall bad2
StatusTO RENOVATE
Kvadratmeter98
Kvadratmeter (total)0
Antall etasjer2
Etasje0

Andre egenskaper

  • Oppvarming
  • Terrasse
  • Svømmebasseng
  • Hage
  • Møblert