Beskrivelse

Denne meget fine og trivelige huset ligger i området Bravomar 4 i Los Frutales på nordsiden av Torrevieja. Plasseringen er flott med butikker og restauranter i nabolaget og med Playa Los Locos innen gangavstand. I urbaniseringen finnes det også et fint bassengområde.

Du går inn gjennom en liten terrasse ved inngangen og deretter finnes et veldig hyggelig kjøkken på den ene siden og en spisestue (soverom) på den andre siden. Når du passerer toalettet kommer du inn i svært stor stue som åpner ut til en terrasse på 15m2. Her er det også en trapp opp til annen etasje med to soverom, et bad og en terrasse på 18m2 med nydelig utsikt. Fra denne terrassen er det et steg opp til den store herlige takterrassen med en fantastisk utsikt over Torrevieja og havet!

Huset er i meget god stand og selges komplett med alle møbler og utstyr, inkludert to AC. Prisantydning for dette nydelige huset er € 175,000. Vi kan hjelpe deg å finansiere inntil 70% av kjøpesummen.

Vennligst gi meg beskjed om du er interessert og jeg vil sende flere bilder og selvfølgelig ønsker vi å vise deg denne leiligheten. Gjør en avtale før du drar til Spania, slik at vi kan gjøre en best mulig jobb for deg. Selvfølgelig vil vi veilede deg gjennom kjøpsprosessen med vår skandinavisk-talende advokat.


Detaljer

TypeFOR SALE
Antall rom4
Antall bad2
StatusGOOD CONDITION
Kvadratmeter85
Kvadratmeter (total)145
Antall etasjer2
Etasje0

Andre egenskaper

  • Oppvarming
  • Aircondition
  • Terrasse
  • Svømmebasseng
  • Barbeque
  • Møblert