Beskrivelse

Arealbeskrivelse
Tomten er vel en 7-8 mål- Flat, og beplantet med appelsintrær, sitron, mandariner, druer m.v.

Fasiliteter
Balkong/Terrasse, Bilvei frem, Carport/P-plass, Golfbane, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet
Landlig beliggenhet, i utkanten av en mindre landsby som heter Heredades, som ligger i Almoradi kommune. Samtidig kan man gå til butikker, skole og legesenter. I dette boligområde er det brødbil en gang om dagen. Fiskebilen og gassflaskebil kommer 1 gang i uken.

Bare 5-10 min kjøring fra norsk skole i Ciudad Quesada. Nær motorvei A7. 30 min til Alicante flyplass, og 15 minutter til stranden i Guardarmar!

La Marquesa Golf, Vistabelle Golf og Golf La Finca i umiddelbar nærhet.

Generelt
En sjarmerende eiendom med bolig som er pusset opp i senere tid. Fra takterrassen har man en fantastisk utsikt til Ciudad Quesada, fjellene og omkringliggende områder.

Stort sett alt av interiør kan følge med på kjøpet. Klart til å flytte inn.

Påregne 10% av kjøpesum i kjøpskostnader, skatter og advokathonorar.

Adkomst/Tomteforhold
God ankomst, eiet tomt. Låsbar port. Hele eiendom inngjerdet. Eiendommen har 100 appelsintrær som gir noen kroner inntekt hvert år (ca. 3200 kg per innhøsting). Det er plantet brokolli, rosenkål, paprika, tomater, blomkål og salat, samt diverse til.

Eiendom med gode inntektsmuligheter
Appelsinene gir en del inntekt. Eiendommen ligger gunstig til langs motorvei til Alicante Flyplass, og er glimrende til bilverksted, bilutleie, båtreparasjoner, hundehotell/kennel, om noen har interesse for å gjøre forretninger utav det eller annet i Spania. Med et telt i hagen er det mange muligheter.

Eiendommen har lisens for turist utleie. Kan enkelt gjøre en 1200 EURO++ per uke i høysesongen, avhengig av hvor mange mennesker som skal bo der (juli - august faktisk opp i 1700 EURO/uke). Siden eiendommen har sengeplass til to familer, er den populær siden det er mange som liker å reise sammen med noen.

Innhold
Huset har kjøkken, stue og spisestue i ett, 3 soverom, to med dobbelseng og barnerom med etasjeseng, og 2 bad (ett bad i utehus). TVstue samt stort kontor med ny skinn sovesofa for gjester i stor innglasset terrasse ved bassengområde. Bassenget som er 8x4 meter, har også boblebad. 2 uthus, ett med bad og grovkjøkken, og ett uthus som er teknisk rom/hobbyrom/verksted. Stor patio med utegrill, bord og stoler. Internet og WiFi. Alarmsystem fra Securitas Direct tilkoblet alarmsentral. Takterrasse/solarium. Norsk/Skandinavisk TV/Radio (100 kanaler).

Standard
Tradisjonelt spansk murhus med nytt tak og interiør oppussing i 2015. Flis. Malte vegger. 5 A/C - inverter/varmepumper, en helt ny desember 2012. Nye vinduer med ventiler, 3 lags isolerglass med argongass. Nye utvendige dører. Varmtvann er elektrisk tank, + gass.


Detaljer

TypeFOR SALE
Antall rom6
Antall bad2
StatusGOOD CONDITION
Kvadratmeter140
Kvadratmeter (total)140
Antall etasjer1
Etasje1

Andre egenskaper

  • Oppvarming
  • Aircondition
  • Terrasse
  • Parkering
  • Svømmebasseng
  • Hage
  • Barbeque
  • Møblert
  • Direkte fra eier