Norsk Svenska English
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Bo i Torrevieja

Mange nordmenn har valgt å bo i Torrevieja på grunn av det gode klimaet. Det finnes rundt regnet 15.000 nordmenn som bor i Torrevieja og nærområdene gjennom vinterhalvåret eller gjennom hele året. I tillegg har du et stort antall nordmenn som tar seg noen ukers ferie i Torrevieja enten på sommeren eller i andre perioder av året. Det finnes også norske cafeer der du møter andre nordmenn, det finnes sjømannskirke, og det finnes en norsk forening.

Dersom du ser etter en stille og rolig by med mange strender og en flott strandpromenade så er Torrevieja stedet for deg. Torrevieja er ikke en typisk utelivsby. Her finner du alt det du trenger av butikker og tjenester, og mange skandinaviske bedrifter har etablert seg her og har spesialisert seg på Nordmenn som bor i Torrevieja. Å bo i Torrevieja betyr på ingen måte redusert levestandard. Tvert i mot. For eksempel går det spanske helsevesenet det norske en høy gang og du slipper å betale egenandeler når du går til lege. Prisnivået i Torrevieja er mye lavere enn i Norge og det samme gjelder skattenivået. Levekostnadene i Torrevieja er ca 60% av levekostnadene i Norge.

Klikk her for boliger til salgs i Spania...

Steder å bo i Torrevieja

Hvis du vil bo i Torrevieja så bør du gjøre deg litt kjent med de ulike områdene. Du kan enten velge å bo i en av de norske koloniene som finnes her eller du kan velge å bo i et område der det kun snakkes spansk. Andre steder i nærheten av Torrevieja der det bor mange nordmenn er Rojales, Orihuela Costa og Guardamar. De største norske koloniene på Costa Blanca finnes i Torrevieja, Alfaz del Pi, Guardamar og Albir. Her finner du Norsk skole, norsk forening, Sjømannskirke og de aller fleste tjenester slik som helsetjenester, banktjenester og håndtverkere på ditt eget språk. Les mer om norske tjenester i Torrevieja...

Uansett om du skal bo i Torrevieja permanent eller bare vil bo i Torrevieja på vinterhalvåret så er et spanskkurs å anbefale. Spanjolene setter veldig pris på at du snakker spansk, akkurat som vi nordmenn setter pris på at innvandrere kan norsk. Du får også mye mer glede av den tiden du bor i Torrevieja fordi du kan kommunisere med flere mennesker og du oppdager flere av aspektene ved det å bo i Torrevieja. På basicspanischlasses.com finner du spanskkurs i alle byene Spania.Spanjoler er kjent for å være utadvendte, åpenhjertige og nysgjerrige på oss utlendinger, og de er svært pratsomme. Går du inn på en butikk, kafé eller pub i Torrevieja merker du med en gang at det er mye mer prating blant gjestene enn det som er normalt i Norge. Du kan også risikere at fremmede smiler til deg på gaten og at de som bor i samme blokk som deg begynner å prate med deg, selv om de ikke kjenner deg.

Som arbeidstaker i Torrevieja har du stort sett de samme rettighetene som når du bor i Norge. Av de som bor i Torrevieja beskrives livet som en lek.

Les mer om Torrevieja

Restauranter

Restauranter i Torrevieja
 

Severdigheter

Severdigheter i Torrevieja
 

Bolig til leie

Boliger til leie i Torrevieja
 

Bolig til salgs

Boliger til salgs i Torrevieja

Shopping

Shopping i Torrevieja
 

Leiebil

Leiebil i Torrevieja
 

Festivaler

Festivaler i Torrevieja
 

Hotell

Hotell i Torrevieja

Flytte til Torrevieja

Å flytte til Torrevieja behøver ikke å være en tungvint prosess. Her finner du tips om hva du bør tenke på før du flytter til Torrevieja og hvilke problemstillinger du møter. Les mer... Flytte til Torrevieja
 

Norsk mat

Savner du norsk mat og norske matvarer i Torrevieja. Det finnes skandinaviske supermarkeder og bakerier overalt hvor det bor Nordmenn i Spania. Les mer... Brunost i Spania
 

Bolig i Torrevieja

Prisene på bolig i Torrevieja lokker nå mange nordmenn til å kjøpe seg et hjem i Torrevieja enten som en fritidsbolig eller som en investering.
Les mer...
Bolig i Torrevieja

comments powered by Disqus


Anything's possible if you've got enough nerve - J. K. Rowling
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2018 Megafon