Megafon Alicante, SpaniaCosta del Sol, SpaniaGran Canaria, Spania
Norsk Svenska English
Startside Utdannelse i Spania Ledige stillinger Bo i Spania Tjenester i Spania Bolig i Spania Reise til Spania Rubrikkannonser i Spania Nyheter

Optiker Fuengirola

Optician
  • Land: Spain
  • Region: Málaga
  • By: Fuengirola
  • Adresse: Avenida De Mijas 6

Velkommen til Optikeren i Fuengirola som snakker ditt språk. Hos Optica Avenida snakker vi skandinavisk, finsk, engelsk, fransk og spansk. Hos oss får du kjøpt briller, linser og solbriller til en langt rimeligere pris enn i Norge.

Våre optikere tar en sjekk av dine øyne og hjelper deg med å finne briller. Vi har brilleinnfatninger blant mange kjente merker som RayBan, Prada, Dolce Gabbana, Dior LaCoste, Mark Jacobs, Italia Independent med flere.

Vi har drevet optiker i 30 år i Fuengirola og det finnes også tre andre butikker som drives av samme eiere i Avda los Boliches i Avda las Margaritas (Las Lagunas) og i Avda Acapulco.

Synstest
Hos oss kan du ta gratis synstest. Det er viktig å ta en synstest en gang i året selv om du ikke bruker briller og selv om du føler at du ikke har behov for briller. Dette fordi man kan ha øyensykdommer under utvikling uten at man er klar over det. Dessuten kan synet være under forandring uten at man merker det. Vi tester også øyetrykket.

Høreapparater
Hos oss kan du også ta hørselstester og vi selger høreapparater.

For betjening på Skandinavisk kan du komme til vår butikk i Avda de Mijas 6 mellom kl 1000 og 1400 og spørre etter Nina.


Åpningstider: Man-Fre 1000-1400 og 1700-2030
Nyttig informasjon

  • Unngå svindel ved å kjøpe lokalt eller ved å betale med PayPal
  • Betal aldri med Western Union, Moneygram eller andre anonyme betalingstjenester
  • Ikke selg utenfor ditt eget land. Ikke aksepter sjekker fra andre land
  • Dette nettstedet er aldri involvert i noen transaksjoner og håndterer ikke betalinger, transport, garantitransaksjoner, tilbyr ikke escrow-tjenester eller tilbyr "kjøperbeskyttelse" eller sertifisering av selgere