Megafon Alicante, SpaniaCosta del Sol, SpaniaGran Canaria, Spania
Norsk Svenska English
Startside Utdannelse i Spania Ledige stillinger Bo i Spania Tjenester i Spania Bolig i Spania Reise til Spania Rubrikkannonser i Spania Nyheter

Forsikring Las Palmas de Gran Canaria

Insurance
  • Land: Spain
  • Region: Gran Canaria
  • By: Las Palmas de Gran Canaria

Anagan har formidlet Forsikring i Spania siden 1991 og har nå åpnet det første kontoret for nordiske kunder i Spania. Vi er en uavhengig mellommann som hjelper våre kunder med riktig forsikring til rett pris!

Er du korrekt forsikret? Betaler du for mye?
Vår utfordring er å få enkeltpersoner og bedrifter til å forstå at det er mye å spare ved å ikke betale høye premier og riktig beskyttelse hvis katastrofen inntreffer. Forsikring er dessverre lav prioritet, men kan være avgjørende i enkelte situasjoner. Med hjelp av våre råd, trenger du ikke å gjøre alt arbeidet selv.

Betingelsesløst og uten kostnad?
Får vi sjansen, så ser vi på hvilken forsikring du har og hva du behøver, og deretter tar vi i mot tilbud fra Europas største forsikringsselskap for å se hvem som har det beste tilbudet. Alt er helt objektivt og gratis. Hvis du deretter velger å bli kunde, så tar vi hånd om det praktiske omkring endring av forsikringen. Er ulykken ute så hjelper vi deg å komme i kontakt med forsikringsselskapet, noe som er beroligende for mange når språket ellers kan være en begrensning.

Hjertelig velkommen til oss med dine forsikringsspørsmål!
Nyttig informasjon

  • Unngå svindel ved å kjøpe lokalt eller ved å betale med PayPal
  • Betal aldri med Western Union, Moneygram eller andre anonyme betalingstjenester
  • Ikke selg utenfor ditt eget land. Ikke aksepter sjekker fra andre land
  • Dette nettstedet er aldri involvert i noen transaksjoner og håndterer ikke betalinger, transport, garantitransaksjoner, tilbyr ikke escrow-tjenester eller tilbyr "kjøperbeskyttelse" eller sertifisering av selgere