Megafon Alicante, SpaniaCosta del Sol, SpaniaGran Canaria, Spania
Norsk Svenska English
Startside Utdannelse i Spania Ledige stillinger Bo i Spania Tjenester i Spania Bolig i Spania Reise til Spania Rubrikkannonser i Spania Nyheter

850000 Euro € Bli ägare av en äkta Thairestaurang på Costa del Sol Mijas Pueblo

Restaurants and bars for sale
  • Land: Spain
  • Region: Málaga
  • By: Mijas Pueblo

Förmodligen den mest stilrena och mest välskötta asiatiska restaurangen på Solkusten. Engelska ägare, men all personal äkta Thai.

Restaurangen ligger på huvudvägen mella Fuengirola och Mijas pueblo - ett av Costa del Sols mest besökta pitoreska sk. ”vita byar”.

Fastigheten är byggt på friköpt mark och har en byggd yta på 1000m2 med 120 sittplatser i matsalen. Byggnaden innehåller en personallägenhet på 3 sovrum, två badrum samt kontor.

Restaurangen erbjuder authentisk Thai cuisine, serverad i vacker Thaimiljö. Personalen, från kockar till kypare, är alla födda och utbildade i Thailand, med många års erfarenhet från arbete där, innan de blev anställda i Spanien. De har mao med sig recept och tillagningsteknik som har blivit slipad och fulländad till att skapa den äkta Thaismaken.

Med dessa förutsättningar kan huset erbjuda allt man kan förvänta. Från kvalitativt högt stående utbud av utmärkt mat och vänlig service.
Husets omgivning är idyllisk och med en fantastisk terrace och en utebar perfekt för drinkar och cocktails på varma sommardagar.

Begärt pris för restaurangen inklusive fastighet med inventarie och övertagande av personal är 850.000 €. Säljaren åtar sig att reglera allt pappersarbete och lagfart övertagande.

Betänk! När du köper ett Spanskt Aktiebolag, som i detta fall, så får du Spansk residencia (uppehållstillstånd) omgående.

För mer information kontakta:
Benny Kiraly, Tel: 0034 625 513 437, e-mail: benediktkiraly@yahoo.se


Kontakt selgeren
Nyttig informasjon

  • Unngå svindel ved å kjøpe lokalt eller ved å betale med PayPal
  • Betal aldri med Western Union, Moneygram eller andre anonyme betalingstjenester
  • Ikke selg utenfor ditt eget land. Ikke aksepter sjekker fra andre land
  • Dette nettstedet er aldri involvert i noen transaksjoner og håndterer ikke betalinger, transport, garantitransaksjoner, tilbyr ikke escrow-tjenester eller tilbyr "kjøperbeskyttelse" eller sertifisering av selgere