Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Utdannelse  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

 

1881 - Sterkt varemerke med kontor i Spania


Mary Touma

Det massive røde kontorbygget i hjertet av Fuengirola er et sentralt samlingspunkt for skandinaver på Costa Del Sol og domineres i hovedsak av Svenske og Norske bedrifter som har valgt å etablere seg i Spania. Av alle callsenterne som jobber side ved side her er nok 1881 det mest iøyenfallende navnet. Det er nemlig et av Norges største varemerker, en opplysningstjeneste der alt fra små bedrifter til store konsern kjøper ulike typer medieløsninger.

Veletablert Salgsorganisasjon på Solkysten

Kontoret har eksistert i Fuengirola siden 2005 og har alltid hatt 1881 som sin største oppdragsgiver. Her sitter en glad og motivert gjeng med ambisiøse selgere og ringer rundt til ulike norske bedrifter for å tilby markedsføringsløsninger. Selvsikkerheten i selgerens stemme under hver samtale ligger i at man representerer et av Norges sterkeste varemerker.

Salgsleder Hans-Peter Dalen vil understreke forskjellen mellom å selge til privatpersoner og bedrifter. "Selger man til bedrifter forholder man seg mer profesjonelt. Det er dialog i stedet for monolog som kjennetegner bedriftssalg. Det gjør hverdagen langt mer spennende"

1881 Salgsteamet

B2B

Å jobbe Business to business, eller B2B, byr stadig på variasjon. Som selger er man alltid på jakt etter nye bedrifter ingen er for små, for store eller for nisjepregede. Dialogen som holdes med kunden under hver samtale er unik, og hver løsning som tilbys er skreddersydd. Selgerne på 1881 har med stor suksess tatt seg av både småbedrifter og store konsern gjennom mange år.

Arbeidstidene er 8-16, mandag til fredag. Som selger velger man mellom garantiprovisjon eller ren provisjon. Når man jobber på ren provisjon er det ikke mye man behøver å selge for å komme opp i garantiprovisjon. I starten er det ofte en trygghet å ha garantiprovisjonen som en sikkerhet før man går over til ren provisjon hvor de virkelig store pengene ligger og venter.

I første rekke søker 1881 ansatte i aldersgruppen 25-50 år, men Lars Abrahamsen mener at det fins salgstalenter i alle aldre. På vårt kontor i dag er aldersspennet fra 24 til 47 år. Her kan alle lykkes om man gjør sitt beste. Det er heller ikke noe krav om å være norsk; svensktalende personer er like velkomne. Arbeidsplassen tilbyr også sine ansatte et språkkurs i spansk som en del av integrasjonen i Spania.

Som på alle skandinaviske arbeidsplasser preges også arbeidmiljøet på 1881 av varmen og vennskapet som holder sammen den norske kolonien i Spania. Medarbeiderne forteller gjerne om fellesskapet som de ble møtt av når de flyttet ned hit, og om hvordan familieånden er en sterk trivselsfaktor. Når de blir spurt om hvilket råd de har å gi til nye jobbsøkere er svaret det samme: Kom ned og prøv. Det er en erfaring for livet.

Les stillingsannonse for 1881 her...

  

Today is your day! Your mountain is waiting. So...Get on your way! – Dr. Seuss
Linker Nyheter Bolig Nettstedkart Annonsere Kontakt oss      
Copyright 2008 - 2016 Megafon